donderdag 11 september 2014

Because I'm Happyyyyyy

Lang niet gezien! Mijn schuld, ik weet het. De zomervakantie was een hele klus, en dit nieuwe schooljaar vooralsnog niet veel beter. Druk druk druk, en een hele waslijst aan lichamelijke en geestelijke ongemakken. Maar met antibiotica en een dosis “happy pills” gaat het verder best lekker :o)

Naast de pilletjes, word ik ook heel happy van mijn handarbeidjes. Pelle was jarig en moest een giraf. Dit is ‘m geworden:


Ik vond het een Jules, Pelle vond het een Sjef. Dus is het Sjef Giraf geworden.

Net als Pelle, lijdt Sjef duidelijk aan het Coffin-Siris syndroom. Hij zakt af en toe door zijn pootjes, valt af en toe om. Is wat onhandig en voor vreemden soms moeilijk verstaanbaar.


Zijn oortjes zijn niet gelijk en hij kijkt bijzonder aandoenlijk uit zijn ogen.


Is vrolijk en lief en knuffelbaar, heeft mooie kleurtjes en kauwt af en toe op een blaadje.


Zijn haartjes voelen heel fijn aan als je er met je hand overheen aait.


In tegenstelling tot Pelle, echter, is Sjef heel stil en rustig en zit hij de hele dag bewegingloos tegen de kussens aan, in een hoekje op zijn bed. Te mijmeren. In alle rust. En stilte.
Echt. Heel. Erg. Anders. Dan. Pelle.

Sjef is voor bij de Haak Mee deken (die al aan maand of wat onaangeroerd in een rieten mand verblijft. Ik ga er mee verder hoor, geen zorgen, maar nu nog effe niet). WANT want want de Atelierroute komt eraan, en daarvoor zijn Riet en ik druk doende met draadjes, ideetjes, kleurtjes en plannetjes. Die ik hier NIET met jullie ga delen, WANT want want


De Wolboetiek heeft nu zelf een blog! Jawel! Geschreven door moi, aangezien ik al zo’n 10 jaar blogervaring heb, en de anderen niet. Als ik dus iets specifieks over de winkel of de Atelierroute te melden heb, of als ik weer ergens iets ontzettend gaafs heb zien langskomen op Pinterest, Facebook of waar dan ook, en als ik vind dat dat per se met jullie gedeeld moet, dan kun je dat vanaf nu vinden op ons blog dewolboetiek.blogspot.nl. We zijn ook op Facebook te vinden: en wel hier. En natuurlijk nog steeds op Pinterest: hierzo.

Af en toe duikt Tante An ook nog wel op, hoor. Want ik maak ook nog wel eens wat voor mezelf. Maar daarover later (hopelijk niet veel later) vast meer.

Veel liefs,
Tante An.

5 opmerkingen:

Creahoekje. Marian zei

Hé wat een gave giraf is dat geworden!!
Ik kan me voorstellen dat Pelle daar erg blij mee is!
En omdat het zo'n lekkere tegenhanger van hemzelf is (hij druk en giraf rustig) komen ze vast samen wel eens in balans!!
Enne... natuurlijk ben ik gauw volger geworden van je boetiek!! Gaaf!!
Groetjes,
Marian

Anna van Schurman zei

That giraffe is precious. <3

Monique Koomans zei

De giraffe is echt prachtig! Wat fijn, zo een rustige huisgenoot erbij! Ik vrees alleen dat Pelle zijn gedag niet echt zal gaan aanpassen aan die van Sjef. Dus voor jou heel veel succes weer met Pelle, met hopelijk wat rustige momentjes zo nu en dan. Zodat je weer lekker op kunt laden!
Groetjes Monique

nelleke markesteijn zei

Echt een hele leuke, lieve giraffe is dat. Ik heb het nog niet kunnen opbrengen om zo'n mooie knuffel te maken, heb er wel een patroon van liggen ;-). En Pelle heeft er een mooie naam voor gekozen. Sjef past bij de giraffe! Dat wordt lekker samen knuffelen.
Liefs, Nelleke

Pigtails zei

Hope the medication is sorting you out!!! It is horrible to be feeling under the weather - anyway the crocheting is indeed very happy and pretty!